Yoga, adem-bewustzijn en relaxatie

In deze bijzondere boeiende tijden is er meer dan ooit behoefte aan een moment van inzicht, verstilling en bewustwording. Via zachte beweging en meditatie kan je jouw bron van stilte terug vinden. Met jouw ademhaling en bewust voelen maak je ruimte in jouw lichaam én hoofd. Ik begeleid je graag.

Lees meer Inschrijven

Yoga en relaxatie op maat van individu, team, organisatie

Yoga - en ontspanningstechnieken individueel, met twee of meer of op maat van uw bedrijf en organisatie

Lees meer Inschrijven

Adem-coaching en hartcoherentie

Leer in een paar stappen terug wat je altijd hebt gekund, maar door omstandigheden van stress, vermoeidheid, angsten, ziekte... even bent verleerd. Ik help je graag op pad om je adem terug te vinden: dé gratis sleutel tot jouw focus, balans én innerlijke rust.

Lees meer Inschrijven

Yoga en relaxatie in wekelijkse lessenreeks

Bewust worden van jouw lichaam, emoties en gedachten. Fysieke spanningen verminderen en balans brengen in jouw lijf. Bewust worden van jouw ademhaling, jouw bron van stilte in jezelf. Lenigheid brengen in jouw hoofd én lijf: dat doet yoga met jou!

Lees meer Inschrijven

Coaching stress- en angstreductie & burn-out

Overvalt jou ook vaak het gevoel van 'Is dàt het nu? Zo kan ìk niet verder... In een wereld vol prikkels en overdaad aan informatie is niemand nog stressvrij. Vooral negatieve stress en overdaad aan stress speelt ons parten. Vaak komt dit door de eisen die we onszelf opleggen en te denken moeten voldoen aan verwachtingen van onze omgeving. Een coachingtraject kan zowel preventief als curatief een oplossing bieden tegen bij (chronische) stress en burn-out.

Lees meer Inschrijven