Over Via Vita

Op een ongedwongen manier opsteken wat jij nuttig vindt en nodig acht om de pauzeknop even in te drukken en om daarna terug vooruit te kunnen. Jezelf versterken van binnenuit. Rust en balans vinden in jezelf.  Veerkracht opbouwen...

Bij Via Vita ontdek je hoe je in het hoofd, hart en lichaam jouw kracht én rust kan ervaren via yoga, ademhaling of individuele coaching rond stresspreventie en burnout. Ikzelf, Griet Witdouck, begeleid je hier graag in met een persoonlijk aanpak, op een ongedwongen manier met respect voor jouw wensen en noden.

Over Griet

Yoga, relaxatie, bewust leren ademen kwamen een 10-tal jaar geleden op mijn pad, toen ik als drukbezette, perfectionistisch ingestelde werknemer en later ook als mama gedwongen werd zelf even op de pauzeknop te drukken.

Al langer volgde ik -uit eigen interesse- opleidingen en workshops rond persoonlijke ontwikkeling, coaching, NLP.  De honger werd niet gestild en ook yoga-teacher-trainingen (500hrs)  kruisten mijn pad en resulteerden in het verzorgen van yogalessen in de streek.

Met steeds meer aandacht voor wat ik zélf echt wil, besefte ik dat het beste van beide werelden te combineren viel: Mensen begeleiden in het vinden van hun rust via yoga, ademhaling ter preventie of ondersteuning van stress- en burn-outklachten. Zo groeide mijn zaakje door van "Via Yoga" naar "Via Vita"

Zij die me kennen via de yoga of de coaching weten dat ik hen in alle eenvoud en vanuit het hart begeleid op een praktische manier, bruikbaar in het dagelijkse leven. “Op zijn West-Vlaams”: nuchter, en zonder poespas.

Jouw levenspad - Via Vita(e) - start elke dag opnieuw.

Adem! Focus! Relax! En maak van elk moment iets moois.

Adem

Adem is dé sleutel tot balans; jezelf vinden; volop leven. 'Ademen' is de kern van jouw rust én jouw flow. Leer stil staan bij je adem en ontdek jouw kracht via adem, brein en hart-connectie

Focus

Focus op jezelf. Tijd nemen om te voelen én te zijn, zonder oordeel, gewoon in het Nu: jezelf ont-moeten.

Relax

Rust en ontspanning, omdat het mag, omdat het kan. Vertragen en verstillen, terug tot wie je écht bent én wil zijn.

Wat klanten over ons zeggen

Via Vita in beeld