Durf het van langs de andere kant te bekijken

Ontspannen terug aan de start?  Ook met de intentie je niet te laten vangen in de 'ratrace' van werk, school, hobby's, het moeten en doen? Een beetje zoals nieuwjaars-goals stellen, maar dan in september.

Even niet van 'Hup, hup, hup doordoen' ... maar grenzen stellen en nee durven zeggen?

Ik beken: Ook bij mij aan goede intenties de afgelopen maand geen gebrek ;-)

De start van dit nieuwe nazomer-/herfstseizoen in combinatie met drie maanden verbouwingen in huis,  leven tussen verhuisdozen en stof, nieuwe opleidingsplannen, het in goede banen leiden van mooie ideeën voor mijn hartenzaakje...

Ik liet me nochtans de afgelopen dagen terug vangen door het piekerbeest.  Ik liet het binnenkomen via mijn gedachten, het kroop onderhuids en beïnvloedde mijn slaap, mijn gemoedstoestand, mijn rebeleergedrag oa tegen ongenuanceerde mondmasker-maatregelen of Covid-nieuwsberichten ;-)

En o ja, ik neem de tijd om te verstillen, maak mijn lijf los, adem ik af en toe heel bewust en hartcoherent,  probeer mindful in het moment te leven :-)...

Ik onderzoek , herken en omarm mijn valkuilen en weerkerende patronen. En guess what? Het lukt ook heus niet altijd of helemaal... verre van zelfs

Maar ergens maakt het me bewuster en milder. Ik laat het toe. Het mag er allemaal zijn. Ik ben wie ik ben met mijn twijfels, het niet-weten, mijn imperfecties als partner, mama, vriendin, docente, coach, side-kick...

Ik omarm mijn donkere kanten met een knipoog. Ik laat ze me voeden, me inspireren, steeds dichter bij mezelf brengen met een steeds groeiende portie zelfliefde

Ik worstel minder, aanvaard en laat de gedachte los te moeten loslaten... Hoewel het hier niet gaat om loslaten an sich, want loslaten heeft geen daadkracht en enkel het omarmen, doorleven en benoemen brengt me dichter bij mijn essentie en zo lost de schaduw steeds sneller vanzelf op.

Een beetje zoals groeien als een zonnebloem, richting het licht met daarbij de moed om af en toe weg te draaien van de mainstream en de donkere kantjes te onderzoeken en te aanvaarden.

Het geeft goesting om op te staan, het geeft richting aan mijn dag, mijn pad, mijn flow om mijn hart te blijven volgen en het leven in dankbaarheid te be-leven.

  • Durf jij  es de andere richting uit te draaien. Los van de mainstream. Los van altijd vooruit.
  • Durf jij stil te staan, je donkere kantjes te herkennen en te voelen hoe het echt met je gaat?

Heb je nood aan begeleiding rond omgaan met stress, piekergedachten en angsten, ademhaling….het terug vinden van jouw innerlijke rust?

Ik ga graag even mee op jouw pad en laat je voelen hoe je jezelf en jouw leven terug helemaal in  handen krijgt met de juiste mindset, ontspanning en ademhaling.

Leer de juiste tools en ontspanningstechnieken voor hoofd en lichaam en kom los van jouw stressklachten, piekergedachten en angsten via ademhaling, hartcoherentie en relaxatie

Vraag vrijblijvend info