Viayoga-pad breidt uit naar Via Vita(e)

Ervaar op zondag 20 oktober hoe jouw nek, schouders en bovenrug kunnen ontspannen met behulp van de BACKMITRA

De Backmitra is een hulpmiddel dat gebruikt wordt om druk uit te oefenen aan de achterzijde van de wervelkolom. Je ligt op de rug op de tool en doet eenvoudige oefeningen. Hierdoor ontspannen de grote rugspieren en ontwaken de dieperliggende spieren rond de wervelkolom. Jouw rug, schouders en nek worden gerevitaliseerd. Je ervaart en creëert ruimte in de borstkas, spanningen nemen af en je kan geleidelijk aan ontspannen. Je krijgt letterlijk méér  'adem-ruimte'.

Stijfheid door stress die zich vertaalt in rugpijn, schouderklachten, spanningshoofdpijn, krijgen de kans op een zachte manier op te lossen.

Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Door de uitlijning van de wervelkolom te verbeteren kunnen de rugspieren ontspannen, de bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden.

Deze tool gebruik ik heel erg vaak in mijn yoga-lessen en ik wil ook de mensen die niet tot in de wekelijkse lessen geraken, de weldaad van de Backmitra leren ervaren ;-)

Sinds september 2018 ben ik gecertificeerd Backmitra-teacher en ervaar ik zelf bijna dagelijks hoe dit instrument me helpt bij het vinden van rust en het losmaken van de vastzittende plaatsen in mijn schouders en bovenrug.  Ik ben fan en de yogi's in mijn lessen alvast ook :-)

Ik wil de Backmitra komen testen en schrijf me in

Welkom! Griet