Workshop

Workshop: Ontspan nek en schouders met de BackMitra

In deze workshop doen we oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische houdingen.

Door de BackMitra te gebruiken oefen je druk uit op die plaatsen van de wervelkolom waar er een excessieve kromming is. Op deze manier bewegen de wervels naar een nieuwe – beter uitgelijnde – positie en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. De bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden, het borstgebied opent zich, je gaat beter ademhalen en krijgt meer energie. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug.

In deze workshop doen we oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische houdingen. We leren stresspatronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken. Na de workshop zal je voelen je dat de spanning uit je rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Je krijgt meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn.

Gastdocent is Guy Hamaekers van BackToolz – www.backmitra.nl

Voor wie is deze workshop?

  • Voor iedereen die zijn/haar lichaamshouding wil verbeteren, of last heeft van stress of een vermoeide rug, nek en schouders.
  • Voor iedereen die meer wil leren over het gebruik van de BackMitra® om er zelf thuis mee aan de slag te gaan.
  • Voor alle professionals die met de BackMitra® willen kennismaken en het mogelijke gebruik ervan in hun lessen/sessies willen evalueren.

Praktisch

2 december 2023
- 14:00
Via Vita
} 2 u 45

Niet vergeten

Makkelijke kledij

Investering in jezelf:

€ 50