Terug in balans dankzij
ademcoaching & relaxatie

 Snak je naar innerlijke rust? Heb je het moeilijk om alle ballen tegelijkertijd in de lucht te houden? Dan helpt stressreductie en ademoptimalisatie  om terug in balans te komen.

Als ademcoach en expert in stress- en burnout en perfectionisme begeleid ik je naar meer energie en innerlijke rust via de natuurlijke krachtbron: je ademhaling. Dit via individuele begeleiding of sessies in groep 

Bewust verbonden ademen

Via de therapeutische techniek van bewust verbonden ademen begeleid ik je om zelf jouw energetische balans te herstellen. Tijdens deze intense, transformerende vorm van ademwerk verbind je bewust de in- en uitademhaling met elkaar, zonder tussenpauzes.

Door deze intense manier van ademen zetten we samen een proces van bewustwording in gang. De onderdrukte emoties en gevoelens, de blokkades, komen naar de oppervlakte waardoor er ruimte ontstaat om ze te verwerken en los te laten.
Door op deze manier te ademen ervaar je een diepe ontspanning in je lichaam na afloop van de sessie. 

Voor wie is ademcoaching geschikt?

Bij Via Vita focus ik me op ondernemende en ambitieuze mannen en vrouwen die nood hebben aan een betere balans in aandacht tussen werk, privé en zichzelf.

Dit gebrek aan evenwicht kan zich uiten op verschillende manieren, denk maar aan stress, snel ademen, ijlheid, lusteloosheid, angstgevoelens, slaapproblemen, hartkloppingen, burn-out, …

Aan de slag gaan met je ademhaling kan bij Via Vita op verschillende manieren:

Adem & Groei traject

Individueel
4 sessies

Bewust verbonden ademen

Individueel
1 sessie

Ademcirkels

In groep (max 6 pers)
1 sessie

Adem & Relax moment

In groep (max 9 pers)
1 sessie of abonnement