Sta terug krachtig en energiek op je levenspad, jouw via vita(e)!

 

Mijn naam is GRIET WITDOUCK, bezielster van Via Vita en jouw mentor naar een optimale inzet van ademhaling en jouw ontspanning toe.

Via Vita is een inspirerende onthaastingsplek voor ambitieuze professionals en ondernemers die hun balans willen vinden in hun privé en professioneel leven.

In mijn onthaastingspraktijk in Roeselare draait alles rond  bewustwording  want dat is de rode draad om te beletten dat je geleefd wordt.  Bewust in het leven staan, met de juiste focus en positieve mindset is essentieel op jouw Via Vita(e), jouw levenspad. Adembewustzijn en adembeheersing  zijn daarbij een eerste stap naar méér balans, geluk en gezondheid.

Als dochter van ondernemers en jobs te midden van ondernemersnetwerken wist ik maar al te goed wat een druk ondernemen met zich mee kan brengen.

Een dikke 10 jaar geleden trapte ik toch zelf in de grote rat-race-val als drukbezette, hooggevoelige, perfectionistisch ingestelde werknemer, people pleaser, mama van twee dochters en liefdevolle echtgenote.

Bewust leren ademen, mindset-training en lichaamsbewustzijn waren al aanwezig in mijn leven en tòch belandde ik op het randje van een burn-out. Het was voor mij hoog tijd om de pauzeknop in te drukken en mijn hart te volgen.

Mijn grote passie ligt in het begeleiden van ondernemende mensen, zoals jij, bij het vinden van de rust in je hoofd en elke cel van je lijf via de juiste mindset, ademhaling en het losmaken van lichamelijke spanningen.

Ik schoolde me de voorbije jaren bij, ging in de leer bij gepassioneerde coaches en trainers en ontdekte dat de sleutel enkel en alleen bij jezelf te vinden is. Ik begeleid je graag even mee in deze boeiende zoektocht!

In alle eenvoud, vanuit het hart, op een hele praktische manier, bruikbaar in het dagelijkse leven. Op zijn West-Vlaams, nuchter en zonder poespas, dat is waar ik voor sta.

Jouw levenspad, Via Vita(e), start elke dag opnieuw. Dus adem, focus en … relax!