Sta terug krachtig en energiek op je levenspad, jouw via vita(e)!

Mijn naam is GRIET Witdouck, bezielster van Via Vita en jouw mentor in ademhaling en ontspanning. Via Vita is een inspirerende onthaastingsplek voor ondernemers, professionals en gedreven bedrijfsleiders die terug balans willen vinden in hun privé en professioneel leven.

In mijn onthaastingspraktijk in Roeselare draait alles rond  bewustwording  want dat is de rode draad om te beletten dat je geleefd wordt leven en is essentieel op jouw via vita(e), jouw levenspad. Bewust ademen, focus en positieve mindset zijn ook essentieel op jouw levenspad, je via vita(e) om te zorgen voor méér balans, geluk en gezondheid.

Een hele poos geleden trapte ik zelf in de grote rat-race-val als drukbezette, hooggevoelige, perfectionistisch ingestelde werknemer, people pleaser, mama en echtgenote. Bewust leren ademen, mindset-training en lichaamsbewustzijn waren al aanwezig in mijn leven en tòch belandde ik op het randje van een burn-out. Het was voor mij hoog tijd om de pauzeknop in te drukken en mijn hart te volgen.

Mijn grote passie ligt in het begeleiden van ondernemende mensen, zoals jij, bij het vinden van de rust in je hoofd en elke cel van je lijf via de juiste mindset, ademhaling en het losmaken van lichamelijke spanningen. Ik schoolde me de voorbije jaren bij, ging in de leer bij gepassioneerde coaches en trainers en ontdekte dat de sleutel enkel en alleen bij jezelf te vinden is.

In alle eenvoud, vanuit het hart, op een hele praktische manier, bruikbaar in het dagelijkse leven. Op zijn West-Vlaams, nuchter en zonder poespas, dat is waar ik voor sta.

Jouw levenspad, Via Vita(e), start elke dag opnieuw. Dus adem, focus en … relax!