Home 9 Ademcoaching 9 Bewust verbonden ademen

Bewust verbonden ademen

Ervaar wie je werkelijk bent via je ademhaling

Tijdens een individuele sessie bewust verbonden ademen gaat we naar de diepere laag via een vloeiende diepere ademhaling . Onderdrukte emoties, vastgeroeste patronen,  blokkades krijgen de kans om  los te worden gemaakt waardoor er ruimte ontstaat om ‘erdoor’ te ademen en ze los te laten. Deze manier van ademen wordt vaak als transformatief, helend en verlichtend ervaren. Je rugzak wordt lichter gemaakt, energie, levensvreugde en creativiteit kan weer stromen.

Deze 1-op-1 ademcoaching is een deep dive naar jouw authentieke kern. Via de verbonden ademhaling zakken we naar dat laagje waar het verstand niet bij kan (het onderbewuste). Geblokkeerde energie of opgekropte emoties kunnen zich losmaken. Laag per laag laat je los wat je niet meer dient. Een transformatieve verbindende ademsessie lucht op!

Na de ademsessie voel je een diepe innerlijke rust en is er terug ruimte om de levensenergie te doen stromen wat te merken is aan de flow in je creativiteit en levensvreugde. 

 

Voor wie?

Deze bewust verbonden ademworkshop is geschikt voor gedreven mensen die opnieuw rust in hoofd en hart willen en bepaalde vastgeroeste patronen en emoties willen loslaten.

Bewust verbonden ademen is niet aangeraden wanneer je zwanger bent, snel geneigd bent om te dissociëren of wanneer je kampt met long- of hartproblemen, epilepsie of hoge bloeddruk. Bij twijfel, graag een seintje vooraf. Ik stuur sowieso een disclaimer voorafgaand aan de sessie.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens deze transformerende ademhalingssessie begeleid ik je met zachte ademinstructies op het ritme dat jouw lichaam aangeeft.

De ademsessie begint rustig om na een tijdje naar een ademritme over te gaan die  steeds dieper en bewust verbonden is met focus op inademhaling.  

Tijdens het verloop van de sessie kunnen gevoelens, herinneringen, blokkades naar boven komen. Dit kan soms intens zijn, maar ik bied de ondersteuning om jou door hetgeen opkomt heen te loodsen op een veilige en liefdevolle manier zodat je door kan ademen en je de beleving kan loslaten.

 Met deze intense manier van ademen stap je in een proces waarbij laag per laag  geblokkeerde energie terug los kan komen.

Na de diepe, intense en begeleide ademsessie,  zak je in een diepe staat van ontspanning met nieuwe verruimende inzichten. 

We nemen ook de tijd om je de ervaring te delen en eventuele inzichten te bespreken.

Dit biedt een kans om de sessie te integreren en de volgende stappen in je persoonlijke groei te nemen.

Vanuit dit stukje zelfbewustzijn ga je terug leven vanuit je natuurlijke innerlijke kracht.

Vaak een ware transformatie!

Ik zorg voor een veilige, rustige geborgen setting waarbij ik vooraf afstem op je noden en je intenties en begeleid met affirmaties en positieve suggesties

 

Ook zin om de stress uit je lijf te ademen?

De individuele begeleiding bewust verbonden ademen duurt een kleine twee uur, incl. intake en nabespreking en gaat door in de Via Vita-onthaastingsruimte of op een locatie naar keuze.

Investering in deze reset: € 110, exclusief eventuele verplaatsingsvergoeding.