Home 9 Ademcoaching 9 Ademcirkel

Bewust verbonden ademcirkel

Beleef wat samen ademen met je kan doen

Tijdens deze ademcirkel in kleine groep (max. 6 personen) maken we gebruik van verbonden ademhaling. Dit houdt in dat we de nadruk gaan leggen op de inademing en dat we de uitademing vanzelf laten gaan op de tonen van begeleidende muziek

Ademen in een groep zorgt voor een mooie verbindende transformatie. De energie van de cirkel werkt verbindend en is heel intens. Binnen de groep kom je in contact met jezelf en maak je je eigen ‘ademreis’.

Voor wie?

Deze cirkel “bewust verbonden ademen” is geschikt voor ondernemers, professionals en gedreven bedrijfsleiders die opnieuw rust in hoofd en hart willen en bepaalde vastgeroeste patronen en emoties willen loslaten.

Bewust verbonden ademen is niet aangeraden wanneer je zwanger bent, snel geneigd bent om te dissociëren of wanneer je kampt met long- of hartproblemen, epilepsie of hoge bloeddruk. Bij twijfel, graag een seintje vooraf.

Hoe verloopt een ademcirkel?

 We beginnen deze sessie met een beknopte uitleg over deze bijzondere ademtechniek en we schrijven, indien gewenst en ieder voor zich de intentie van het moment op.

Je gaat comfortabel liggen op een matrasje en ik begeleid je door de verschillende stadia van deze bewust verbonden ademtechniek. De volledige sessie wordt begeleid door sturende muziek en ik ondersteun je in het proces waar nodig met aandacht voor veiligheid en ‘holding space’.

De ademtechniek zelf duurt ongeveer 45 min. Na de ademcirkel nemen we even de tijd om eventuele ervaringen te delen voor wie dat wenst.

Zin om ademen in groep te ervaren?

Deze ademcirkels gaan steeds door in de Via Vita-onthaastingsruimte en dit voor max. 6 personen.

Beschikbare data zijn:

  • 7 oktober van 14 tot 16u
  • 18 november van 14 tot 16u

Jouw investering  voor deze ervaring: € 40