Home 9 Ademcoaching 9 Ademcirkel

Bewust verbonden ademcirkel

Beleef wat samen ademen met je kan doen

 Tijdens deze ademcirkel in kleine groep (max. 6 personen) geven we ons over aan een zachte verbonden ademhaling. De nadruk wordt gelegd op de inademing en de uitademing  gaat vanzelf. Dit alles op de tonen van zachte begeleidende muziek

Ademen in een groep zorgt voor een mooie verbindende energie.   In de veiligheid van een kleine groep geef je je over aan je eigen ademflow en maak je je eigen bevrijdende ‘ademreis’.

Voor wie?

Deze cirkel “bewust verbonden ademen” is geschikt voor ambitieuze nieuwgierige professionals en gedreven mensen die opnieuw rust in hoofd en hart willen en bepaalde vastgeroeste patronen en emoties willen loslaten. 

Je adem is je gids en zal je bewust maken van wat er in beweging wil komen. Door als het ware doorheen je blokkades te ademen, er ruimte voor te maken en bewust te voelen en toe te laten van wat zich aandient ontstaat mentale rust en diepe ontspanning.

 Bewust verbonden ademen is niet aangeraden wanneer je zwanger bent, snel geneigd bent om te dissociëren of wanneer je kampt met long- of hartproblemen, epilepsie of hoge bloeddruk. Bij twijfel, neem gerust contact, dan kijken we samen wat mogelijk is

Hoe verloopt een ademcirkel?

We beginnen deze sessie met een beknopte uitleg over deze mooie ademtechniek en staan even stil bij onze intentie van het moment.

Je gaat comfortabel liggen op een matrasje en ik begeleid je door de verschillende stadia van deze bewust verbonden ademtechniek. De volledige sessie wordt begeleid door zachte muziek en ik ondersteun je in het proces met woorden of zachte aanraking waar nodig met aandacht voor veiligheid en ‘holding space’.

De ademsessie zelf duurt een 45-tal minuten.  Na de ademcirkel nemen we voldoende tijd om te landen en is er nog een korte deelronde voor wie dat wenst, met een drankje en versnapering.

Zin om ademen in kleine groep te ervaren?

De  ademcirkels gaan  door in de Via Vita-onthaastingsruimte

in kleine groep van max 5 personen

Data

 Nieuwe data  najaar 2024 volgen weldra

Investering in deze mooie persoonlijke ervaring:  € 45

Alle materiaal, thee, lekkernijen zijn voorzien

Bij vragen of twijfels, stuur me gerust een berichtje vooraf